fredag 19 april 2013

Bokuppgift v.16

  • Text
  • "Det gamla paret hade inte TV, deras radio hade gått sönder och det var långt till närmaste granne, därför hörde de inte varningen som gick över hela landet den morgonen. "Röd varning! Maximal Varning!" ropade man ut i radion i alla TV-kanalerna.
  • "Orkanen Mitch är på väg mot Honduras! Det är en av de värsta orkanerna på hundra år! Orkanen Mitch har dragit fram över Mexiko och Belize och förorsakat mycket svåra skador. Nu rör den sig söderut med ökande hastighet och närmar sig Honduras.
  • Röd Varning! Maximal Varning" (Alex Dogboy s89

Jag valde denna bilden för det ser ut som Emmy när dom är på väg mot havet innan dom bli upphämtade av bilen. Och när jag
Hoppa till 55 sekunder :) 


Said I'll always be your friend. Took an oath, I'ma stick it out to the end. Now that it's raining more than ever. Know that we'll still have each other. You can stand under my umbrella"

Jag tycker att meningen som jag skrev ovanför passar in på Dogboy och Emmy så bra. Det är som att Dogboy säger detta till Emmy när dom går på stranden, så regnar det mycket och då tröstar dogboy Emmy.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar